Tutireceptek.hu fejléc

Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
50 dkg sóskalevél
1 nagy alma (kb. 20 dkg)
2 ek vaj
cukor
só ízlés szerint

Elkészítés:
A sóskaleveleket alaposan átmossuk, a szárát kiszedjük.
Az almát meghámozzuk, a magházat kivágjuk, és a gyümölcsöt felkockázzuk.
A felforrósított vajra rádobjuk a sóskaleveleket, majd miután összefonnyadtak, és levet engedtek, az almát is hozzáadjuk. Fedő alatt addig pároljuk, amíg az alma megpuhul (kb. 5 perc). Amikor az alma már puha, összeturmixoljuk a sóskával.

Tanácsok:
Cukorral és (ízlésünk szerint) sóval ízesítsük a sóskamártást.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklafőzelék almával » Sóskamártás 2. » Csokis csók (gluténmentes) » Gluténmentes szőlőhab
» Csirkemáj almával » Omlós csirke almával » Sütőtök körtével, almával » Diós sajt almával
» Gluténmentes piskóta » Répaturmix almával » Mézeskrémes (gluténmentes) » Pulykacomb sültalmával
» Gluténmentes pizza » Gluténmentes üdítő szelet! » Gluténmentes zabtallér » Sóskamártás3


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.