Tutireceptek.hu fejléc

Sóskamártás3 recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
sóskalevelek megtisztítva szár nélkül
olaj
cukor

citromlé
tojássárga
liszt
tejföl
tej

Elkészítés:
Forró olajra dobom az előkészített sóskaleveleket és barnulásig kevergetve párolom. Ha sűrű massza lesz belőle; cukrot, sót, citromlevet teszek bele.
Felengedem tejjel és kicsit összefőzöm. Lisztből, vízből és tejfölből habarást készítek, belekeverem a tojássárgáját, majd gyorsan kevergetve a sóskához öntöm. Egyet rottyan és kész.

Tanácsok:
Mi főtt krumplival és natúr hússal szeretjük leginkább.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ételízesítő » Karfiolfasírt » Tócsni 2. » Csőben sült burgonya
» Paradicsomos mozzarella » Aszpikos hidegtál » Karfiol sonkával » Sajtos baconos kelbimbó
» Sajtos karfiolpogácsa » Sonkás juhtúrós karfiol » Nagydobosi sült tök » Sonkás-sajtos sült kelbimbó
» Lecsós karfiolpaprikás » Sajtos brokkoli » Gombapaprikás bográcsban » Bombasztikus gomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.