Tutireceptek.hu fejléc

Spagetti diavolo recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
500 gr Spagetti
só (én tengeri sót szoktam használni), frissen örölt bors
2 db piros chilipaprika
2 gerezd fokhagyma
2 tk olivaolaj
300 ml zöldségleves (alaplé)
3 ek friss citromlé
200 gr rukkola
300 gr tonhal (nem olajos)
1 ek apróra vágott zöldpetrezselyem

Elkészítés:
Megfözzük és leszürjük a spagettit.
Az olivaolajon megpároljuk a karikára felvágott chilipaprikát és a szétnyomott fokhagymát.
Ehhez keverjük a spagettit és felengedjük az alaplével. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd pár percig fönni hagyjuk.
A rukkolát felvágjuk, én kézzel szoktam kis darabokra tépni, majd a spagettihez adjuk, a darabokra tört tonhallal és a petrezselyemmel. Ha kell ízlés szerint ismét sózzuk és borsozzuk.

Jó étvágyat!

Tanácsok:
Weight watchers: 6 P

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 193 kcal
Szénhidráttartalom: 33,4 gr gramm
Zsírtartalom: 3,9 gr gramm

A receptet beküldte: gubaa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás spagettisaláta » Spenótos-tonhalas spagetti » Spagettitorta » Szalonnás-pórés spagetti
» Spagetti holland módra » Spagettis sertésszelet » Kagylós spagetti(mikróban) » Csirkés spagetti saláta
» Spagettis virsli » Olasz spagetti saláta » Pórés spagetti » Shiitake gombás spagetti
» Császárspagetti » Zöldborsós spagetti » Spagetti gombás hússal » Finom spagettisaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.