Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spagetti garnélás raguval recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
6 db koktélparadicsom
15 dkg spagetti
20 dkg garnélarák
1 db hagyma
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
1 dl fehérbor
2 ek olívaolaj
1 dl főzőtejszín
6 db bazsalikom levél

őrölt bors
chilipaprika
2 ek citromlé

Elkészítés:
A spagettit bő, sós vízben kifőzzük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és rádobjuk az apró kockára vágott hagymát. Nagylángon, egy percig pirítjuk, majd a fokhagymát is hozzáadjuk. Ezután következik a félbevágott koktélparadicsom,az apróra vágott chili és a garnéla. Tovább pirítjuk, majd ráöntjük a fehérbort. Ízesítjük sóval, borssal, rászórjuk az
összevágott bazsalikomot.
Kicsit öszzefőzzük, majd ráöntjük a főzőtejszínt. Ha újra felforrt,ízesítjük citromlével és a kifőtt tésztára öntjük. Összekeverjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom spagettisaláta » Sült-fõtt spagetti » Spagetti holland módra 2 » Spagettis virsli
» Sonkás-szalámis spagetti » Spagetti Bolognese » Rakott spagetti 2. » Spagetti alla Felhő
» Zöldséges spagetti 2 » Spagetti rákocskákkal » Doveri parajos spagetti » Zelleres spagetti
» Magyaros rakott spagetti » Olasz spagetti saláta » Tejszínes-sonkás spagetti » Budai spagetti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.