Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol burgonyafőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
10 dkg füstölt szalonna
1 vöröshagyma
1 kis doboz paradicsompüre
1 db húsleves kocka
30 dkg mirelit zöldpaprika
metélőhagyma


Elkészítés:
A szalonnát apróra vágjuk kiolvasztjuk a zsírjában
megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát.Beletesszük a paradicsompürét és vízzel felengedve beletesszük a húsleveskockát.Ha már a kocka szétfőtt,belerakjuk a kockára vágott burgonyát és a mirelit zöldpaprikát.Ha kell sózzuk,lassú tűzön megfőzzük,majd rövid lére sütjük.
Tálaláskor a tetejét apróra vágott metélőhagymával megszórjuk.
Tükörtojást vagy sült kolbászt adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol csirke II. » Spanyol nyári leves » Spanyol leves (Gaspacho) » Spanyol zöldbabsaláta
» Spanyol mandulakrémleves » Spanyol csirkeleves » Spanyol-fánk » Spanyol marinált gombák
» Pikáns burgonyafőzelék » Spanyol ráksaláta » Borsos burgonyafőzelék » Spanyol csirke
» Spanyol szél » Spanyol madár » Spenótos burgonyafőzelék » Spanyol leves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.