Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol marinált gombák recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg csiperkegomba,
1,5 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál borecet,
15 szem feketebors,
1 babérlevél,
1/2 teáskanál só,
ágacska kakukkfű.

Elkészítés:
A fokhagymákat megtisztítom és finomra vágom.
A olajjal, ecettel, 1,5 dl vízzel és a fűszerekkel 20 percet főzöm, majd beleteszem a tisztított gombákat.
Újra forrásba hozom, a lángot lezárom alatta, majd hűlni hagyom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol leves (Gaspacho) » Tejszínes spanyol csirke » Gombakrokett » Churros (spanyol édesség)
» Spanyol nyári leves » Gombakrémes pangasius » Gombakrémleves » Spanyol madár
» Spanyolos tarja » Spanyol szél » Spanyol csokoládéital » Marinált mozzarella
» Spanyol "lecsó" » Spanyol túrótorta » Spanyol sült rizs (vegan) » Gombakrémes csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.