Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol marinált gombák recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg csiperkegomba,
1,5 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál borecet,
15 szem feketebors,
1 babérlevél,
1/2 teáskanál só,
ágacska kakukkfű.

Elkészítés:
A fokhagymákat megtisztítom és finomra vágom.
A olajjal, ecettel, 1,5 dl vízzel és a fűszerekkel 20 percet főzöm, majd beleteszem a tisztított gombákat.
Újra forrásba hozom, a lángot lezárom alatta, majd hűlni hagyom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol sült rizs (vegan) » Töltött gombakosárkák » Spanyol módra sült homár » Spanyol nyári leves
» Spanyol "lecsó" » Gombakrémleves » Töltött paradicsomgombák » Spanyol burgonyafőzelék
» Spanyolos tarja » Spanyol csirkeleves » Carajaca - Spanyol máj » Gombakrokett
» Gombakrém leves » Spanyol leves » Churros (spanyol édesség) » Spanyol briós


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.