Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol marinált gombák recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg csiperkegomba,
1,5 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál borecet,
15 szem feketebors,
1 babérlevél,
1/2 teáskanál só,
ágacska kakukkfű.

Elkészítés:
A fokhagymákat megtisztítom és finomra vágom.
A olajjal, ecettel, 1,5 dl vízzel és a fűszerekkel 20 percet főzöm, majd beleteszem a tisztított gombákat.
Újra forrásba hozom, a lángot lezárom alatta, majd hűlni hagyom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrémes csirkemell » Spanyol nyári leves » Expressz gombakrém leves » Spanyol leves (Gaspacho)
» Gombakrém leves » Spanyol briós » Spanyol "lecsó" » Gombakrémleves
» Spanyol leves » Töltött gombakosárkák » Spanyol-fánk » Spanyol csirke
» Carajaca - Spanyol máj » Tejszínes spanyol csirke » Sózott gombák télire » Spanyol módra sült homár


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.