Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol marinált gombák recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg csiperkegomba,
1,5 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál borecet,
15 szem feketebors,
1 babérlevél,
1/2 teáskanál só,
ágacska kakukkfű.

Elkészítés:
A fokhagymákat megtisztítom és finomra vágom.
A olajjal, ecettel, 1,5 dl vízzel és a fűszerekkel 20 percet főzöm, majd beleteszem a tisztított gombákat.
Újra forrásba hozom, a lángot lezárom alatta, majd hűlni hagyom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol csirkeleves » Spanyol leves » Marinált mozzarella » Expressz gombakrém leves
» Spanyolos tarja » Spanyol zöldbabsaláta » Spanyol sült rizs (vegan) » Spanyol szél
» Spanyol módra sült homár » Gombakrém leves » Spanyol madár » Spanyol-fánk
» Sózott gombák télire » Zöldséges gombakrémleves » Carajaca - Spanyol máj » Töltött gombakosárkák


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.