Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol marinált gombák recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg csiperkegomba,
1,5 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál borecet,
15 szem feketebors,
1 babérlevél,
1/2 teáskanál só,
ágacska kakukkfű.

Elkészítés:
A fokhagymákat megtisztítom és finomra vágom.
A olajjal, ecettel, 1,5 dl vízzel és a fűszerekkel 20 percet főzöm, majd beleteszem a tisztított gombákat.
Újra forrásba hozom, a lángot lezárom alatta, majd hűlni hagyom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrém » Spanyol briós » Spanyol szél » Gombakrém leves
» Spanyol báránycomb » Gombakrémes csirkemell » Spanyol mandulakrémleves » Tejszínes spanyol csirke
» Gombaköret » Spanyol burgonyafőzelék » Gombakrokett » Gombakrémleves
» Marinált mozzarella » Spanyol túrótorta » Töltött gombakosárkák » Marinált paprika


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.