| Spárga citromos szardellaszószban receptZöldséges ételek Hozzávalók: 200 g fött burgonya 1 EK reszelt parmezán só, bors 1 EK tejföl 500 g fehér spárga 1 csipetnyi só 1 közepes fej hagyma 1 db citrom 1 KK margarin 1 konzerv vagy üveg szardella 1 csipenyi instant levespor (vegeta vagy delikát is jó) 1 EK citromlé 2 EK apróra vágott ruccola néhány ruccola levél Elkészítés: A megfött burgonyát felszeleteljük, egy tüzálló edényben szépen elrendezzük, megszórjuk a parmezánnal, sóval, borssal, majd a 2 EK tejföllel megkenve a sütöben 200 fokon 15-20 percig sütjük. A meghámozott spárgát 12-15 percig vízben megfözzük. (a vízbe tegyünk csipetnyi sót és cukrot) 1 KK margarinon egy citrom lereszelt héját és a kockára vágott hagymát megpároljuk majd hozzáadjuk a finomra vágott szardellát, a citromlevet és a csipetnyi instant húslevesport. Apróra vágott rucollával, sóval borssal ízesítve pár percig fözzük. Ez lesz a spárgára a szósz, mellé a burgonya a köret. Jó étvágyat. Tanácsok: WW-seknek: 1 adag 5 pont Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: gubaa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |