Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spárgás-mustáros marhasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 vastagabb szelet (30 dekás) marhahús
2 nagy gerezd fokhagyma durvára vágva
frissen őrölt feketebors és só
20-25 szál spárga
4 evőkanál olívaolaj
2,5 dl húsleves (kockából)
3 evőkanál száraz fehérbor
1/2 evőkanál dijoni mustár

Elkészítés:
Dörzsöld be a hússzeleteket mindkét oldalon a sóval, a borssal és a fokhagymával. A spárgáknak vágd le a fás végét, és forgasd össze egy tányérban 3 evőkanál olajjal. Forrald fel a borral elkevert levest, majd amikor a fele elfőtt, keverd bele a mustárt, és tartsd melegen.
Tedd a hússzeletet előmelegített sütőbe, hideg grillrácsra 10 centire a grilltől. Süsd mindkét oldalát 10-12 percig, hogy közepesen átsüljön, és a végén tedd mellé a spárgákat 4-5 percre, hogy ropogósra süljenek. A hússzeleteket keresztben vágd félbe, majd helyezd őket négy tányérra a spárgával együtt. A szósszal leöntve tálald.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerü marhasült » Gombás marhasült » Mézben pácolt marhasült » Köményes marhasült
» Köret marhasülthöz » Ananászos csirke » Különleges grillpác » Citromos, gombás csirke
» Kedvenc csirkecombom » Ketchup-os zöldborsos husi » Almás töltött virsli » Tejszínes hús Kati módra
» Avasi sertéskaraj. » Tejszínes-sajtos pecsenye » Tejszínes sajtos karaj » Currys thai csirkemell (1)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.