Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenót franciásan recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg paraj
1 dl tejszín
5 dkg vaj
ízlés szerint szerecsendió
késhegynyi szódabikarbóna
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:
A megtisztított parajt sós vízben megfőzzük. (Tehetünk bele szódabikarbónát, így a paraj szép zöld marad.) Ha kész, leszűrjük, és pépesre vágjuk. Lábasba tesszük, hozzákeverjük a vajat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval és jól elkeverjük. Közepes lángon még pár percig pároljuk, majd a tejszínt is belekeverjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos-tojásos quiche » Kacsacomb franciásan » Spenótkrémes töltött tojás » Sajtos-spenótos tészta
» Sonkás-spenótos fusilli » Spenótos-csirkés penne » Spenót hússal » Spenótos palacsinta
» Kedvenc spenótos rakottas » Spenótos kefirital » Spenótos gnocchi » Spenót darált hússal
» Juhtúrós rakott spenót » Spenótos burgonyafőzelék » Spenótos tészta » Zabkorpás spenót


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.