Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenót hússal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg spenót,
40 dkg darált hús (bárány, birka vagy marha),
2 evőkanál szemne,
1 kávéskanál só,
1/4 kávéskanál őrölt bors,
szegfűbors,
csipetnyi fahéj,
2-3 gerezd fokhagyma,
1/2 citrom leve.

Elkészítés:
A megmosott spenótot szárastól fűzzük néhány percig. (Vigyázzunk, hogy friss, zöld színét el ne veszítse!) Majd szedjük ki a vízből. Szemnében pirítsuk meg hirtelen (kb. 5 percig) a darált húst, tegyük rá a fűszereket, a zúzott fokhagymát és a spenótleveleket. Egy-két percig forraljuk össze, majd citromlével meglocsolva tálalhatjuk is. Rizzsel nagyon jó, joghurtot is kanalazhatunk hozzá.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött alma » Spenótos palacsintacsiga » Spenótos körözött » Spenótos rakott csirkemell
» Spagetti gombás hússal » Spenótos rétes » Spenotos krumpli » Áfonyás spenót saláta
» Spenót ricottával » Hússal töltött patiszon » Spenót Mozzarellahálóban » Almaszósz csirkehússal
» Spenótos-gombás tészta » Spenótos tekercs... » Spenótos fitt nokedli » Spenótos tészta Anditól


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.