Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenót hússal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg spenót,
40 dkg darált hús (bárány, birka vagy marha),
2 evőkanál szemne,
1 kávéskanál só,
1/4 kávéskanál őrölt bors,
szegfűbors,
csipetnyi fahéj,
2-3 gerezd fokhagyma,
1/2 citrom leve.

Elkészítés:
A megmosott spenótot szárastól fűzzük néhány percig. (Vigyázzunk, hogy friss, zöld színét el ne veszítse!) Majd szedjük ki a vízből. Szemnében pirítsuk meg hirtelen (kb. 5 percig) a darált húst, tegyük rá a fűszereket, a zúzott fokhagymát és a spenótleveleket. Egy-két percig forraljuk össze, majd citromlével meglocsolva tálalhatjuk is. Rizzsel nagyon jó, joghurtot is kanalazhatunk hozzá.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótszószos tészta » Téli hússaláta » Tejszines spenótos tészta » Hússal rakott tészta
» Spenótos-tonhalas spagetti » Juhtúrós rakott spenót » Spenótos rizs » Rizottó darált hússal
» Hússal rakott lencse » Spenótos pulyka rolád » Spenót » Spenót ricottával
» Spenótos-csirkés penne » Spenótos tészta (vegan) » Ricottás-spenótos penne » Zabpelyhes spenót


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.