Tutireceptek.hu fejléc

Sült alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8db alma,
baracklekvár,
darált dió,
porcukor,
fahéj.

Elkészítés:
Az alma magházát kivájjuk és a helyére a lekvárral összekevert diót töltjük. Tűzálló tálba tesszük és addig sütjük míg az alma héja elkezd repedezni. Ha kész, megszórjuk fahéjas porcukorral.

Tanácsok:
Akár kétfelé is lehet vágni az almát és úgy megtölteni. Kinek hogy tetszik:))


A receptet beküldte: Limmortalite

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Téli gyümölcssaláta » Saját "recept" édesség » Sajttal töltött alma » Mogyorós habcsók
» Kakaós tallérok » Mascarponés baracktorta » Répatorta (itt a Húsvét) » Dorottya szelet
» Meggyes császármorzsa » Nutellás mandulás muffin » Fahéjas császármorzsa » Finom Kivi szelet
» Erdélyi vargabéles » Fincsi süti » Túró Rudi torta » Good feeling szépségmüzli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.