Tutireceptek.hu fejléc

Sült csicseriborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó
4 evőkanál olívaolaj
1 tk őrölt kömény
1 tk koriánder
1/2 kk csípős pirospaprika

bors

Elkészítés:
A csicseriborsó levét leöntjük és vízzel átöblítjük,lecsepegtetjük.
Ráöntjük az olajat,fűszerezzük és jól átforgatjuk az egészet.
Tepsibe öntjük,egyenletesen elterítjük.Előmelegített sütőben 30-35 percig ,aranybarnára pirítjuk.Sütés közben többször is átkeverjük.
Köretként ,de nasinak is fogyaszthatjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicseriborsós saksuka » Húsos csicseriborsó » Csicseriborsó fasírt » Majonézes csicseriborsó
» Csirkés csicseriborsó » Csicseriborsókrém » Csicseriborsó krém » Csicseriborsóleves
» Csicseriborsós krumpliragu » Csicseriborsó saláta » Csicseriborsó-püré » Csicseriborsós finomság
» Olasz csicseriborsó leves » Galuska (nokedli, nokli) » Vicky krumplisalátája » Spárga köretként


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.