Tutireceptek.hu fejléc

Sült csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj, 1 nagy hagyma, 1 ek paprikapor, 2 ek citromlé, 1 ek fűszerkeverék, 3 ek olaj vagy vaj, 1 kk chilipor, só, bors.

Elkészítés:
A májat vágja 4-5 darabra, a hagymát szeletelje. Serpenyőben hevítsen olajat vagy vajat, süsse rajta a májat kb. 8-10 percig, míg minden oldalán megbarnul, majd szedje ki szűrőkanállal. Olaján a hagymát dinsztelje üvegesre. Tegye rá a májat, a citromlevet és fűszereket, süsse még 5 percig. Salátát és lángoskenyeret adjon hozzá.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájpörkölt, borsóval » Csirkemáj tejben párolva » Csirkemájas tál » Fokhagymás csirkemáj
» Római csirkemáj » Almás csirkemájas serpenyő » Csirkemáj-fasírt » Zsírban sült csirkemáj
» Csirkemájas tarja. » Saláta csirkemájjal » Csirkemáj angolszalonnával » Fűszeres csirkemáj
» Jászsági csirkemáj » Csirkemáj pástétom » Gombás csirkemáj almával » Csirkemáj máshogy


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.