Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült hurka és kolbász diszkoszban. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg májas hurka, 50 dkg véres hurka, 50 dkg sütni való kolbász, 1,5 kg burgonya, só.

Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk. A diszkosz belsejét kikenjük sertészsírral vagy olajjal, kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a burgonyát, majd ízlés szerint megsózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt, amiket villával kissé megszurkálunk. Hideg sütőbe toljuk a diszkoszt és 200 fokon kb. 40-50 perc a disznótorost készre sütjük. A megsült hurkát és kolbászt a vele sült burgonyával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás-kolbászos omlett » Grillezett kolbászkák » Kolbászos tökfasírt » Kolbászos lecsó egyszerűen
» Kolbászos krumplitekercs » Csókakői kolbászleves » Kolbászos-sajtos torta » Kolbászos nokedli
» Német krumpliskolbász » Kolbászleves » Kolbászkrém » Almás hurka
» Kolbászos tarhonya » Kolbászkrémes rakott hús » Kolbászos kenyérlángos » Kelkáposztás kolbász


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.