Tutireceptek.hu fejléc

Sült hurka és kolbász diszkoszban. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg májas hurka, 50 dkg véres hurka, 50 dkg sütni való kolbász, 1,5 kg burgonya, só.

Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk. A diszkosz belsejét kikenjük sertészsírral vagy olajjal, kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a burgonyát, majd ízlés szerint megsózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt, amiket villával kissé megszurkálunk. Hideg sütőbe toljuk a diszkoszt és 200 fokon kb. 40-50 perc a disznótorost készre sütjük. A megsült hurkát és kolbászt a vele sült burgonyával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos sajtkrém » Kolbászos-sajtos torta » Kolbászos leves » Német krumpliskolbász
» Kolbászos hasé salátával » Kolbászos galuska » Serpenyős rizses kolbász » Almás hurka
» Kolbászos tarhonya » Erdélyi füstölt kolbász » Kolbászos tökfasírt » Kolbászos-hagymás sajtkrém
» Burgonyás-kolbászos omlett » Kolbászkrém uzsonnára » Kolbászos kifli » Kolbászos újburgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.