Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült hús ananásszal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéscomb, 1 doboz ananász konzerv (körszeletes), 1 pohár tejföl, 20-25 dkg főtt, füstölt sertéstarja, bors, sajt, kevés vaj (margarin).

Elkészítés:
Készítésekor a sertéscombból hagyományos egyben sült húst készítünk, kihűlés után 1 ujjnyi szeletekre vágjuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük, egymás mellé. Tetejére kenjük a ledarált főtt tarjából a tejföllel és borssal készített egyveleget, ennek tetejére teszünk egy vékony szelet sajtot, majd a sajtra egy karika ananászt. Az ananászközepébe egy kis vaj kerül. Sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Nagyon jó vendégváró, mert előre el lehet készíteni és a megfelelő időben csak sütni kell.Körettel tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposzta saláta ananásszal » Karajszeletek ananásszal » Currys szelet ananásszal » Csirkemaj ananasszal
» Rántott szelet ananásszal » Baconos hús arany módra » Sült csirkeszárny » Lecsós csirkemell
» Sült csirke zöldségekkel » Sörös csirkeszárny » Márványsajtos csirkemell » Debreceni csirkemell
» Szecsimi » Rakott hagymás csirke » Barackos pulykamell » Csirkemelles finomság


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.