Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült hús ananásszal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéscomb, 1 doboz ananász konzerv (körszeletes), 1 pohár tejföl, 20-25 dkg főtt, füstölt sertéstarja, bors, sajt, kevés vaj (margarin).

Elkészítés:
Készítésekor a sertéscombból hagyományos egyben sült húst készítünk, kihűlés után 1 ujjnyi szeletekre vágjuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük, egymás mellé. Tetejére kenjük a ledarált főtt tarjából a tejföllel és borssal készített egyveleget, ennek tetejére teszünk egy vékony szelet sajtot, majd a sajtra egy karika ananászt. Az ananászközepébe egy kis vaj kerül. Sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Nagyon jó vendégváró, mert előre el lehet készíteni és a megfelelő időben csak sütni kell.Körettel tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys szelet ananásszal » Rántott szelet ananásszal » Káposzta saláta ananásszal » Karajszeletek ananásszal
» Csirkemaj ananasszal » Márton-napi libasült » Céklás fasírt » Gombás-sajtos karaj
» Koupepia » Görög töltött paprika » Esterházy-rostélyos » Furfangos pulykamell
» Csirkemáj sütőben » Csípős húsgombóc » Csángó rostélyos » Malac sült...Andi módra!!


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.