Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült paprikás fetasajtkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
70 dkg piros húsú paprika (3-4 darab)

1 csokor zöldhagyma

1 csokor petrezselyem

30 dkg feta

10 dkg magozott fekete olajbogyó

10 dkg krémsajt

pirított kiflikarikák

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A paprikát megmossuk, tepsire rakjuk, és a sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha már fekete a héja. Kivesszük, még melegen egy másik tálba átszedjük, és fóliával letakarjuk. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, könnyedén lehúzzuk a héját.
Közben a hagymát megtisztítjuk, a petrezselymet leöblítjük, a fetával és az olajbogyóval együtt apróra vágjuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a paprikával, a krémsajttal, és pirított kiflikarikán vagy pirítóson tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott paprikás kelbimbó » Fokhagymás-paprikás omlett » Paprikás krumpli » Köményes-paprikás sajtkrém
» Harcsapaprikás másként » Borjúpaprikás (amc recept) » Cukkinis-paprikás hús » Paprikás-köményes stangli
» Tejfölös csirkepaprikás » Galyasági gombapaprikás » Betyárpaprikás » Amurpaprikás
» Paprikás pizza » Hagymás paprikás zsemle » Paprikás csiga » Csirkepaprikás puliszkával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.