Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült paprikás fetasajtkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
70 dkg piros húsú paprika (3-4 darab)

1 csokor zöldhagyma

1 csokor petrezselyem

30 dkg feta

10 dkg magozott fekete olajbogyó

10 dkg krémsajt

pirított kiflikarikák

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A paprikát megmossuk, tepsire rakjuk, és a sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha már fekete a héja. Kivesszük, még melegen egy másik tálba átszedjük, és fóliával letakarjuk. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, könnyedén lehúzzuk a héját.
Közben a hagymát megtisztítjuk, a petrezselymet leöblítjük, a fetával és az olajbogyóval együtt apróra vágjuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a paprikával, a krémsajttal, és pirított kiflikarikán vagy pirítóson tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paprikás szegedi módra » Paprikás-kukoricás csirke » Betyárpaprikás » Háromszínű paprikasaláta
» Tejfölös paprikás krumpli » Fokhagymás-paprikás omlett » Borjúpaprikás (amc recept) » Zöldbab paprikás
» Tejfeles halpaprikás » Rakott csirkepaprikás » Tejfölös krumplipaprikás » Nokedlis paprikáskrumpli
» Köményes-paprikás sajtkrém » Nyúlpaprikás » Padlizsánpaprikás » Hagymás paprikás zsemle


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.