| Sült paprikás fetasajtkrém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 70 dkg piros húsú paprika (3-4 darab) 1 csokor zöldhagyma 1 csokor petrezselyem 30 dkg feta 10 dkg magozott fekete olajbogyó 10 dkg krémsajt pirított kiflikarikák Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A paprikát megmossuk, tepsire rakjuk, és a sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha már fekete a héja. Kivesszük, még melegen egy másik tálba átszedjük, és fóliával letakarjuk. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, könnyedén lehúzzuk a héját. Közben a hagymát megtisztítjuk, a petrezselymet leöblítjük, a fetával és az olajbogyóval együtt apróra vágjuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a paprikával, a krémsajttal, és pirított kiflikarikán vagy pirítóson tálaljuk. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |