Tutireceptek.hu fejléc

Sült vér velővel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
alvadt disznóvér
20 dkg velő
4 db vörös hagyma
1 zöldpaprika
zsír vagy olaj
pirospaprika
2 tk majoránna

tbors

Elkészítés:
A hagyma felét kockára, a másik felét félfőre vágjuk, az alvadt vért kockázzuk.
A kockázott hagymát üvegesre pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát.
A felkockázott alvadt vért beleöntjük, sózzuk, megszórjuk majoránnával és kevergetve főzzük.
10 perc után rátesszük a megmaradt hagymát, a karikára vágott paprikát, a velőt, frissen őrölt borsot és addig főzzük, amíg elfő róla a víz /zsírjára sül/ és a hagyma már puha, de még nem főtt szét, a vér pedig megkeményedik kicsit.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Velővel töltött csirke » Savanyú leves velővel » Spagetti velővel » Pezsgő epervelővel
» Reszteltmáj velővel » Agglegény májas » Toroskáposzta » Édes-savanyú kacsamell
» Nyúlpecsenye borban » Tejszínes sajtos hús » Részeg csirkemell » Gombás csirkemáj almával
» Olaszos rántott hús » Pulykaragu zöldséggel » Csirke grill » Mélysütött mandulás csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.