Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi almás sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj (csont nélkül)
1 jonatán típusú alma
1,5 dl tejszín vagy tejföl
10 dkg reszelt sajt
kevés vaj

Elkészítés:
A meghámozott, felszeletelt almát vajban megpároljuk. A hússzeleteket kiverjük, enyhén fűszerezzük ízlés szerint és a maradék vajban (amiben az alma volt) mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Az almát kivajazott tűzálló tál aljára terítjük, rá a hússzeleteket, leöntjük reszelt sajtos tejszínnel és még reszelt sajtot teszünk a tetejére. Aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Eredetileg sajtos besamellel kell leönteni, de így egyszerűbb.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: 'szti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-túrós finomság » Almás kocka » Olga almás » Almás, fűszeres kalács
» Almás-csokis kuglóf » Almás-céklás saláta » Almás őzgerinc » Almás-fahéjas süti
» Almás szottyos kifli » Kavart almás nagyon finom » Mesealmás » Bakonyi sertésszelet
» Csirkés-almás tésztasaláta » Karamellás almás krémes » Lakodalmas leves » Almás sült csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.