Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szalámikrémes képviselőfánk recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4-5 dkg vaj
4 dkg rétesliszt
4 dkg finomliszt
2 tojás
csipetnyi só
10 dkg puha vaj
12 dkg téliszalámi
10 dkg natúr krémsajt
2 csemegeuborka

Elkészítés:
1 1/4 dl vizet a sóval és a vajjal felforralunk.Beleszórjuk a kétféle lisztet és fakanállal addig verjük, míg a tészta az edény aljától el nem válik.A tűzhelyről levéve rövid ideig hűlni hagyjuk, majd egyenkét beledolgozzuk a tojásokat. Az égetett tésztát csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és sütőpapírral kibélelt tepsibe egymástól kellő távolságra 3cm átmérőjű halmokat nyomunk.Előmelegített sütőben 200 fokon kb 15 percig aranybarnára sütjük. A sütő ajtaját ne nyitogassuk mert a tészta összeesik.A még forró képviselőfánkokat ollóval félbevágjuk és hűlni hagyjuk. A vajat habosra keverjük. Beledolgozzuk a finomra ledarált téliszalámit, a krémsajtot. Szükség esetén megsózzuk. A masszát nyomózsákba halmozzuk kb 20 percre hidegre tesszük. A fánkok alsó részét a felszeletelt uborkávak kirakjuk. A nyomózsákra csillagcsövet illesztünk. A tölteléket a fánkokra nyomjuk, végül rátesszük a kalapot.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáslikőrös képviselőfánk » Nagyon finom képviselőfánk » Képviselőfánk diabetikus » Cukormentes képviselőfánk
» Képviselőfánk » Epres képviselőfánk » Gyors képviselőfánk » Lazackrémes szendvics
» Túrós medvehagymás krém » Amerikai klubszendvics » Sajtkrém - kolbásszal » Töltött franciakenyér
» Sült paprikás fetasajtkrém » Reggeli szendvics » Medvehagymás vajkrém » Káposztás kifli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.