Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnán sült borsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg mirelit borsó
1 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg kolozsvári szalonna
20 dkg reszelnivaló sajt
1 dl tejföl
2 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
1 teáskanálnyi só
késhegynyi őrölt bors

Elkészítés:
A borsót megpároljuk a vajban, sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemmel és hagymával.
Tűzálló edényt vékonyra szelt szalonnával kibéleljük, ráterítjük a borsót, rácsepegtetjük a tejfölt, lefedjük a reszeltsajttal és forró sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós szűzérmék » Csicseriborsó-püré » Levesgyöngy (sült borsó) » Kapros párolt zöldborsó
» Zöldborsós szelet » Csicseriborsókrém » Borsós egytál » Borsodó
» Zöldborsó pörkölt » Borsostokány » Borsos tokány » Csicseriborsós finomság
» Zöldborsóleves » Zöldborsós rudak » Csicseriborsó saláta » Borsos gomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.