Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnán sült borsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg mirelit borsó
1 nagyobb fej vöröshagyma
20 dkg kolozsvári szalonna
20 dkg reszelnivaló sajt
1 dl tejföl
2 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
1 teáskanálnyi só
késhegynyi őrölt bors

Elkészítés:
A borsót megpároljuk a vajban, sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemmel és hagymával.
Tűzálló edényt vékonyra szelt szalonnával kibéleljük, ráterítjük a borsót, rácsepegtetjük a tejfölt, lefedjük a reszeltsajttal és forró sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsófőzelék » Zöldborsós karajszeletek » .Zöldborsós gombapörkölt » Sárgaborsóleves
» Majonézes csicseriborsó » Zöldborsós rudak » Hó végi borsófasírt » Cseh borsos sertésszelet
» Borsos tokány » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós sertésragu » Sárgaborsós szendvicskrém
» Zöldborsós tészta » Borsóval töltött karaj » Tejszínes zöldborsóleves » Borsós egytál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.