Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnás-hagymás virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 pár virsli,
15 dkg szalonna,
1 nagy fej hagyma,
olaj,
bors,
sajt,ketchup.

Elkészítés:
a virsliket ferdén kb:fél cm mélyen bevagdosom.A szalonnát kb:1.5 x 5cm-s csíkokra vágom.A szalonnacsíkokat a virsli mélyedésében rakom.
Egy tűzálló tálban olajat melegitem és karikára vágott hagymát megpiritom benne.Erre teszem rá a szalonnás virsliket amit megborsozok.
Sütőt 200-220 fokra előmelegitem és a virsliket megsütőm benne.Csak addig kell sütni ,míg a szalonna szép ropogós nem lesz!

Tanácsok:
elég laktató étel,de nagyon finom.
Aki szereti az megszórhatja reszelt sajttal a tetejét és ketchup-t is lehet rá önteni!

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: ibolya58


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vitaminsaláta virslivel » Virslis buci » Kelt tésztában sült virsli » Virslis partifalatkák
» Virslis rakott cukkini » Virsli kabátkában » Lecsós,virslis tarhonya » Káposztás virsli tésztában
» Virsli bundában » Sonkával göngyölt virsli » Bújtatott virsli » Virslis csiha biga
» Tepsis virslis palacsinta » Burgonyás fánk virslivel » Virslis lecsó » Virslicsoda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.