Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnás-hagymás virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 pár virsli,
15 dkg szalonna,
1 nagy fej hagyma,
olaj,
bors,
sajt,ketchup.

Elkészítés:
a virsliket ferdén kb:fél cm mélyen bevagdosom.A szalonnát kb:1.5 x 5cm-s csíkokra vágom.A szalonnacsíkokat a virsli mélyedésében rakom.
Egy tűzálló tálban olajat melegitem és karikára vágott hagymát megpiritom benne.Erre teszem rá a szalonnás virsliket amit megborsozok.
Sütőt 200-220 fokra előmelegitem és a virsliket megsütőm benne.Csak addig kell sütni ,míg a szalonna szép ropogós nem lesz!

Tanácsok:
elég laktató étel,de nagyon finom.
Aki szereti az megszórhatja reszelt sajttal a tetejét és ketchup-t is lehet rá önteni!

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: ibolya58


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás fánk virslivel » Virslis lencseleves » Szezámmagos virslis kifli » Káposztás-virslis kifli
» Virslis kocka » Színes virslis tészta » Tepsis krumpli virslivel » Virslis-sonkás kifli
» Sajtos virsli » Virslis rizs » Vitaminsaláta virslivel » Virslivel rakott zöldbab
» Sajtos Virsli baconben » Sajttal töltött virsli » Virslis hajdina krokett » Sült paprika virslivel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.