Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg pármai sonka,
3-4 evőkanál olívaolaj,
2 dl tejszín,
1 csipet őrölt fehérbors,
30-40 dkg széles metélt,
1 db szarvasgomba,
1 cserép friss bazsalikom,
1 maréknyi koktélparadicsom.

Elkészítés:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a tejszínnel. Fűszerezzük fehérborssal, kevéske szarvasgombával és jól forraljuk össze. tegyük bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére forgácsoljunk a szarvasgombából, friss bazsalikomlevelekkel dekoráljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás camembertsaláta » Sonkás szendvicskrém » Sonkás gnocchi » Édes sült metélt II.
» Sonkás-hagymás lepény » Sertéskaraj pármai módra » Sonkás burgonyakrokett » Sajtos, sonkás tortilla
» Sonkás-gombás tészta » Sonkás-gombás rétes » Füstölt sonkás kanapé » Krémsajtos-sonkás burgonya
» Stíriai metélt » Zöldpaprikás metélt » Sonkás muffin » Pármai sonka dinnyével


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.