Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg pármai sonka,
3-4 evőkanál olívaolaj,
2 dl tejszín,
1 csipet őrölt fehérbors,
30-40 dkg széles metélt,
1 db szarvasgomba,
1 cserép friss bazsalikom,
1 maréknyi koktélparadicsom.

Elkészítés:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a tejszínnel. Fűszerezzük fehérborssal, kevéske szarvasgombával és jól forraljuk össze. tegyük bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére forgácsoljunk a szarvasgombából, friss bazsalikomlevelekkel dekoráljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyametélt (nudli) » Walesi sajtos metélt » Sonkás cukkini » Sonkás tészta
» Sonkás csirke » Spenótos-sonkás nokedli » Sonkás fonott kalács » Sonkáskrém
» Zöldborsós metélt » Diós-sonkás uborkasaláta » Sonkás rizottó » Sonkás-zöldséges rizsestál
» Bakonyi metélt » Almás sült metélt » Sonkás rizssaláta » Csokoládés metélt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.