Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szarvaspacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg szarvaspacal,
1 kg marhacsont,
2 tojássárgája,
1 pohár tejföl,
1 sárgarépa,
1 petrezselyem,
1 zeller,
1 nagy fej hagyma,
bors,
só,
ecet.

Elkészítés:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom.
A csonttal és a zöldségekkel együtt puhára párolom.
A főzővízből kivéve felcsíkozom.
A csontokat kidobom, a zöldségeket pedig áttöröm, vagy turmixolom.
A lében összeforralom a pacalt, ecetezem, borsozom, sózom, ha kell.
Majd forrón ráöntöm a levesestál aljára tett tejföllel összekevert tojássárgájára.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fülesleves » Tökös fejtett bableves » Krémes gyümölcsleves » Sajtkrémleves egyszerűen
» Csokis-almás rizskótorta » Burgonyakrémleves » Cseresznye leves » Tejszínes metélt
» Murai halászlé » Pikáns patiszon » Húsvéti sonkaleves » Szilvakrémleves habbal
» Hentesleves » Nyári bodzaleves » Zöldséges burgonya leves » Göcseji gombaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.