Tutireceptek.hu fejléc

Szarvaspacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg szarvaspacal,
1 kg marhacsont,
2 tojássárgája,
1 pohár tejföl,
1 sárgarépa,
1 petrezselyem,
1 zeller,
1 nagy fej hagyma,
bors,
só,
ecet.

Elkészítés:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom.
A csonttal és a zöldségekkel együtt puhára párolom.
A főzővízből kivéve felcsíkozom.
A csontokat kidobom, a zöldségeket pedig áttöröm, vagy turmixolom.
A lében összeforralom a pacalt, ecetezem, borsozom, sózom, ha kell.
Majd forrón ráöntöm a levesestál aljára tett tejföllel összekevert tojássárgájára.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarack leves másként » Ropi, sajtos pálcika » Húsvéti tojásleves » Erdélyi csorbaleves
» Maracuja citromsorbettel » Málnás barackleves » Árpagyöngy leves » Fokhagyma télre
» Pacóleves » Krémes sárgadinnyeleves » Kelkáposzta leves fetával » Gyümölcs leves főzés nélkül
» Töltött fasírttekercs » Tejszínes brokkolikrémleves » Gyors petrezselyemleves » Gyors zöldségleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.