Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Székelykáposzta római tálban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
római tál fedéllel,1 kg sertéscomb, 1,5 kg savanyú káposzta, 20 dkg füstölt házi szalonna, 20 dkg füstölt házi sonka, 2 nagyobb fej vöröshagyma, 1 evőkanál csemege fűszerpaprika, 1 db csípős paprika egészben, kevés só, 2 jó evőkanál disznózsír, 5 dl víz.

Elkészítés:
a római tálat a fedelével együtt kb 30 percre beáztatjuk. Készítésekor a húst, vöröshagymát, a füstölt szalonnát felaprítjuk, a sonkát felszeleteljük. Az összes hozzávalót rétegezve belerakjuk a római tálba, közben meghintjük kevés sóval, fűszerpaprikával és a disznózsírt is arányosan elosztjuk.A csípős paprikát kissé megvágva, egészben tesszük közé (Aki nem szereti, az hagyja ki).A langyos vizet aláöntve lefedjük és a sütőbe toljuk, majd lassan emeljük a hőmétdsékletet 160 fokig és süssük négy órán át. Nagyon ízletes, finom étel

Elkészítési idő: 260 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Székelykáposzta diétásan » Marha római tálban » Sündisznó (római tálban) » Római tokány
» Jénai tálban sült bab » Rizses csirke római tálban » Bográcsos székelykáposzta » Székelykáposzta gerslivel
» Székelykáposzta Update1 » Csirkecomb római tálban » Római leves » Tálban Főtt
» Lecsó római tálban » Diétás székelykáposzta » Borjúsült római tálban » Csőtészta római módra II.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.