| Szintetizátor torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: Piskóta 12 db tojás 6 ek víz 2 csomag vaníliás cukor 360 g porcukor 300 g liszt 7 ek cukrozatlan kakaópor 2 csomag sütőpor Diókrém 4.5 dl tej 9 dkg liszt 20 dkg porcukor 30 dkg dió 25 dkg margarin 2 csomag vaníliás cukor 6 ml rumaroma Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját a vízzel, vaníliás cukorral, porcukorral összekeverjük. A tojásos masszához hozzákeverjük a lisztet, sütőport és a kakaóport. Ehhez a masszához végül keverjük hozzá a felvert tojásfehérjéket. Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük. Diókrém A tejet a liszttel gőz fölött sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a a porcukrot, a margarint és a darált diót, majd hozzájön a rumaroma. Töltjük a tortát. A torta tetejét gőz fölött olvasztott csokoládéval és gőz fölött porcukorral felvert tojásfehérjével díszítjük. A szintetizátoron a félhangok kitkat-os csokoládé. Tanácsok: sütési hőfok: 180°C sütési mód: hőlégkeveréses A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |