Tutireceptek.hu fejléc

Szódás focaccia recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg fehér tönkölybúzaliszt
15 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
1 tk. só
1 tk. szódabikarbóna
3,5-4 dl kefír

A tetejére:
kevés olívaolaj
1-2 lilahagyma felszeletelve
1-2 marék fekete olajbogyó
nagyszemű tengeri só
friss rozmaringlevelek felaprítva

Elkészítés:
A tésztához valókat egy nagy tálban összegyúrjuk, majd egy kivajazott sütőedénybe tesszük, a tetejét megkenjük olívaolajjal. A tetejébe belenyomkodjuk a lilahagymaszeleteket és az olajbogyókat, megszórjuk nagyszemű sóval és előmelegített sütőben 220 fokon 30 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas focaccia » Focaccia(olasz lángos) » Medvehagymás falatkák » Sajos rúd!
» Korpás hagymás muffin » Csicsókapehely » Krumplitortilla » Krumplifuta
» Csipsz-keksz » Csavart sajtos » Burgonyás-sajtos csíkok » Spenótos sajtfánk
» Mogyoróvajas tekercs » Egyszerű sajtosrúd » Latin lángos » Sajtlepény másként


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.