Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szójaszószos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy csirkemell vagy 4 szelet sertéscomb vagy tarja (a hús ízlés szerint választható)
2 evőkanál olaj
2 evőkanál mustár
2 evőkanál szójaszósz

bors

Elkészítés:
A húst sózzuk, borsozzuk. Az olajat a mustárral, a szójaszósszal és egy csipetnyi borssal szép simára kikeverjük, majd a hússzeleteket bele forgatjuk a szószba. Egy bő negyedórát pihentetjük őket ebben a pikáns pácban. Majd a szeleteket kivesszük, lisztbe forgatjuk, és nincs más hátra, mint forró olajban kisüstni.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szójaszószos karaj » Gombás sertésnyelv » Kijevi csirke » Dinsztelt máj anyu módra
» Fitnesz pulyka » Székelytokány egyszerűen » Brazil csirke » Céklás fasírt
» Gyöngyölt vagdalthús » Toltott mellehus » Pálffy-sertésborda » Temesvári sertésragu
» Pulykacomb-töltve » Kólás csirke » Nyírségi töltött karaj » Göngyölt karaj tekercs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.