Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szőlős-káposztás csirkesaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
20 dkg savanyú káposzta
15 dkg fehér szőlő
15 dkg kék szőlő
1 sült csirkemell csont nélkül
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál hársméz
csipet őrölt gyömbér

Elkészítés:
A savanyú káposzta levét kicsavarjuk, a káposztát apróra vágjuk. Nagy salátástálban lazán összekeverjük a szőlőt, a káposztát, a vékonyra szeletelt csirkemellet, majd megszórjuk kevés gyömbérrel, és összevegyítjük a hársmézzel. Behűtve tálaljuk.

Tanácsok:
A csirkemellet bőr nélkül használjuk.

A húsok közül részesítsük elönyben a fehéreket, azokat is inkább kíméletesen pároljuk, vagy natúr grillezzük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: picur33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bazsalikomos csirkesaláta » Ananászos csirkesaláta » Csirkesaláta » Gyümölcsös csirkesaláta
» Zöldbabos csirkesaláta » Mexikó csirkesaláta » Vietnami csirkesaláta » Avokádós csirkesaláta
» Ropogós csirkesaláta » Csirkesaláta 2 » Ezersziget csirkesaláta » Egyszerű csirkesaláta
» Csirkesaláta mogyoróval » Angol csirkesaláta » Kefires csirkesaláta » Tandorias csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.