Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szudáni padlizsánkrém recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán
2 db hagyma (Közepes)
olaj
1-2 paradicsom
2 gerezd foghagyma
1 nagy ek mogyoróvaj
fél citrom leve (ízlés szerint)
Füszerek:bors, só, cumin ( Római kömény)

Elkészítés:
A padlizsánt megpucolom, felkarikázom, forró olajban világosra sütöm. Szűrőlapáttal kiszedem és összetöröm. Közben az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom. A paradicsomot és a fokhagymát össze turmixolom és ráöntöm a hagymára. 1-2 percig kevergetem. Beleteszem az összetört padlizsánt, fűszerezem. 1-2 perc múlva a mogyoróvajat, citromlevet is hozzáadom. Elzárás ellőt belerakom a cumint.

Tanácsok:
A cuminak (római köménynek) akkor érződik jól az íze, ha nem főzzük.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Hagyir


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos padlizsánkrém » Ínyenc padlizsánkrém » Majonézes padlizsánkrém » Fetás padlizsánkrém
» Padlizsánkrém másként » Eredeti padlizsánkrém » Hagyományos padlizsánkrém » Padlizsánkrém piritóssal
» Én padlizsánkrémem » Meleg Padlizsánkrém » Avokádós padlizsánkrém » Kátya féle Padlizsánkrém
» Padlizsánkrémem » Diétás padlizsánkrém » Padlizsánkrém kimélő » Erdélyi padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.