Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval, barackos rizzsel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 egész szűzpecsenye
8 dkg gesztenye
1 csipet só
2 ek étolaj
1 fej lilahagyma
3 dl tejszín
1 dooz gyors rizs
1 kk szegfűszeg (őrölt)
8 dkg mazsola
8 dkg dió
1 doboz barack befőtt

Elkészítés:
A szűzpecsenyét leszeleteljük és a szeleteket kissé kiverjük,sózzuk majd serpenyőben kevés olajon elősütjük.
A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük a megmaradt zsiradékon. Rárakjuk a mazsolát,diót és aprított gesztenyét.
Felöntjük tejszínnel és kiforraljuk és visszarakjuk a hússzeleteket.10 percig forraljuk.

A barackot felkockázzuk és a kész párolt rizsbe keverjük, kevés őrölt szegfűszeggel fűszerezzük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos fánk » Bögrés barackos » Sárgabarackos müzliszelet » Mazsolás álom
» Mazsolás-currys csirke » Mandulás-mazsolás sütemény » Barackos -kókuszos rolád » Őszibarackos csirkemell
» Barackos csirkemellsteak » Diós-barackos » Csokis barackos piskóta » Mazsolás tejberizs
» Barackos rizstorta » Barackos kávétorta » Túrós-mazsolás süti » Kajszibarackos csirkemell



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.