Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szűzérmék spárgával recept

Panarom Baba masszázsolaj
Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg spárga
2 sertésszűz
6 dkg vaj
2 narancs
1 kávéskanál ánizsmag
3 tojás sárgája
15 dkg vaj
őrölt bors, só

Elkészítés:
A narancsok héját lereszeljük, levét kifacsarjuk, felforraljuk és lehűtjük.
A spárgát megtisztítjuk, forrásban lévő, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük.
A húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, forró vajon mindkét oldalukat átsütjük, majd meleg helyre félretesszük.
Egy serpenyőben, villával állandóan kevergetve fél dl vízzel, sóval, borssal összeforgatjuk a tojássárgákat, beletesszük az ánizsmagot, végül apránként a kihűlt narancslevet. Fakanállal állandóan kevergetve besűrítjük, és fokozatosan beledolgozzuk a kis darabokra vágott vajat.
A szűzérméket tányérokra rakjuk, spárgával körítjük és leöntjük a mártással

Tanácsok:
Főtt burgonyát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: syria

Unatkozol? Gyere játszani!

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykarolád spárgával » Ropogós szűzérmék » Chilis-banános szűzérmék » Gombás szűzérmék
» Csavart tészta spárgával » Marharagu spárgával » Koktélrák spárgával » Sertésborda spárgával
» Zöldborsós szűzérmék » Töltött sonkatekercs » Pekingi kacsacomb » Csirkemell pehelybundában
» Kacsasült szőlővel » Eredeti Görög Souvlaki! » Mustáros hagymás tarja » Sült csülök egyszerűen

Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora

Hoxa.hu, ahol megtalálhatod a hangod

Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.