Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás csülök recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csont nélküli, füstölt sertéscsülök,
10 dkg tarhonya,
40 dkg burgonya,
2 nagyobb zöldpaprika,
10 dkg vöröshagyma,
8 dkg paradicsom,
4 evőkanál olaj,
1 dkg pirospaprika,


Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd felhevített olajon megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, felengedjük kevés vízzel, és zsírjára pirítjuk. Beletesszük a kockára vágott csülökhúsokat, majd a kicsumázott, feldarabolt paprikát és paradicsomot. Lefedve puhára főzzük, közben vízzel pótoljuk az elpárolgott levet. A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd a felkockázott burgonyával együtt a húshoz adjuk. Felengedjük annyi forró vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, majd fedő alatt, takaréklángon készre pároljuk. Savanyúsággal és vörösborral kínáljuk. A tarhonyás csülköt bográcsban is elkészíthetjük


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros csülökgulyás » Tarhonyás zöldborsóleves » Alföldi káposztás csülök » Ördögsaláta csülökkel
» Tepsis csülök székelyesen » Bajor csülök » Csülök sörös bundában » Csülök Maja módra
» Elzászi füstölt csülök » Sült csülök Pataki tálban » Vörösboros csülökpörkölt » Vendégváró csülök
» Almás-tormás csülök » Mustáros csülök » Mecseki boros csülök » Tarhonyás zöldségmix


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.