Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás csülök recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csont nélküli, füstölt sertéscsülök,
10 dkg tarhonya,
40 dkg burgonya,
2 nagyobb zöldpaprika,
10 dkg vöröshagyma,
8 dkg paradicsom,
4 evőkanál olaj,
1 dkg pirospaprika,


Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd felhevített olajon megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, felengedjük kevés vízzel, és zsírjára pirítjuk. Beletesszük a kockára vágott csülökhúsokat, majd a kicsumázott, feldarabolt paprikát és paradicsomot. Lefedve puhára főzzük, közben vízzel pótoljuk az elpárolgott levet. A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd a felkockázott burgonyával együtt a húshoz adjuk. Felengedjük annyi forró vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, majd fedő alatt, takaréklángon készre pároljuk. Savanyúsággal és vörösborral kínáljuk. A tarhonyás csülköt bográcsban is elkészíthetjük


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cipóban sült csülök II. » Sutus leves csülökkel » Bableves füstölt csülökkel » Tepsis csülök székelyesen
» Göngyölt csülök » Fehérboros csülöksült » Hirtelen csülök mikróban » Isteni tarhonyás
» Serpenyős hideg csülök » Tarhonyáshusi » Tejfölös csülökpaprikás » Tarhonyás zöldségmix
» Erdélyi hagymás csülök » Csülökbomba » Csülök mézzel » Csülökpörkölt bográcsban



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.