Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás csülök recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csont nélküli, füstölt sertéscsülök,
10 dkg tarhonya,
40 dkg burgonya,
2 nagyobb zöldpaprika,
10 dkg vöröshagyma,
8 dkg paradicsom,
4 evőkanál olaj,
1 dkg pirospaprika,


Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd felhevített olajon megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, felengedjük kevés vízzel, és zsírjára pirítjuk. Beletesszük a kockára vágott csülökhúsokat, majd a kicsumázott, feldarabolt paprikát és paradicsomot. Lefedve puhára főzzük, közben vízzel pótoljuk az elpárolgott levet. A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd a felkockázott burgonyával együtt a húshoz adjuk. Felengedjük annyi forró vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, majd fedő alatt, takaréklángon készre pároljuk. Savanyúsággal és vörösborral kínáljuk. A tarhonyás csülköt bográcsban is elkészíthetjük


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörös mézben sült csülök » Almás-tormás csülök » Tarhonyáslecsó virslivel » Csülök vadrizzsel
» Fokhagymás, tepsis csülök » Elzászi füstölt csülök » Kemencében sült csülök. » Tepsis csülök székelyesen
» Csülökfalatok sütve » Töltött csülök hidegen » Fűszeres szarvascsülök » Csülök Maja módra
» Savanyú bab csülökkel » Csordagulyás csülökkel » Sörben párolt csülök » Csülök pörkölt bográcsban


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.