Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás zöldborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 db vöröshagyma
1 db paradicsom
alaplé zöldségleveskockából /kb.1,5 L /
20 dkg zöldborsó
10 dkg tarhonya
bazsalikom
olaj

Elkészítés:
A hagymát apróra,a paradicsomot kis kockára vágjuk.
Egy edényben szárazon megpirítjuk a tarhonyát.Felhevítjük az olajat és a hagymát megfonnyasztjuk rajta,majd hozzáadjuk a pirított tarhonyát. Felengedjük lével lassú tűzön főzzük.Kb.15 perc után hozzáadjuk a zöldborsót és kockára vágott paradicsomot,sózzuk,borsozzuk ízlés szerint.Ha megpuhultak a zöldségek,megszórjuk vágott bazsalikommal és tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: roxford


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges tarhonyasaláta » Tarhonyás csülök » Isteni tarhonyás » Tarhonyás rakott zöldbab
» Zöldborsóleves » Tarhonyás hús » Tarhonyás zöldségmix » Szögedi tarhonyáskrumpli
» Tarhonyás borsós csirkemáj » Tarhonyás szív » Tarhonyás-krumpli » Tavaszi tarhonyás hús
» Zöldborsóleves galuskával » Tarhonyáshusi » Tarhonyás rizottó » Tarhonyás rakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.