Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás zöldborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 db vöröshagyma
1 db paradicsom
alaplé zöldségleveskockából /kb.1,5 L /
20 dkg zöldborsó
10 dkg tarhonya
bazsalikom
olaj

Elkészítés:
A hagymát apróra,a paradicsomot kis kockára vágjuk.
Egy edényben szárazon megpirítjuk a tarhonyát.Felhevítjük az olajat és a hagymát megfonnyasztjuk rajta,majd hozzáadjuk a pirított tarhonyát. Felengedjük lével lassú tűzön főzzük.Kb.15 perc után hozzáadjuk a zöldborsót és kockára vágott paradicsomot,sózzuk,borsozzuk ízlés szerint.Ha megpuhultak a zöldségek,megszórjuk vágott bazsalikommal és tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: roxford


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isteni tarhonyás » Tarhonyás hús » Tavaszi tarhonyás hús » Szögedi tarhonyáskrumpli
» Tarhonyás szív » Tarhonyás csülök » Tarhonyáshusi » Tarhonyás rakottas
» Tarhonyás rizottó » Tarhonyás rakott zöldbab » Zöldborsóleves galuskával » Tejszínes zöldborsóleves
» Zöldséges tarhonyasaláta » Tarhonyás-szalonnás lecsó » Tarhonyáslecsó virslivel » Tarhonyás-krumpli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.