Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyáshusi recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
hagyma
olaj
pirospaprika
bors

3 bögre tarhonya
1 ü. natúr lecsó

Elkészítés:
A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és a szokásos módon pörköltöt készítünk belőle. Amikor megfőtt, hozzáadjuk a lecsót (nem kell az összes leve) és tovább főzzük, míg a paprika megpuhul benne.
Közben elkészítjük a tarhonyát. Egy edényben olajat hevítünk, megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt főzzük, míg meg nem puhul. Ha megpuhult, letakarva még pihentetjük kicsit.
Miután a pörkölt is és a tarhonya is kész, egy nagyobb edényben összekavarjuk jól és már készisvagyunk a tarhonyáshusival.:)

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Hisztikirálynő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paprikás krumli » Tepsis finomság » Sajtos-medvehagymás tészta » Gyors vacsi
» Csirkerizottó » Bolognai nokedli » Disznótoros zsír nélkül » Tejszínes csirke-penne
» Káposztás kacsa » Sonkával töltött batyu » Könnyű rakott burgonya » Sheperd's Pie (nagyon finom)
» Burgonyás omlett » Brassói káposzta » Csípős húspogácsa » Ananászos csirkeegytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.