Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyáshusi recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
hagyma
olaj
pirospaprika
bors

3 bögre tarhonya
1 ü. natúr lecsó

Elkészítés:
A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és a szokásos módon pörköltöt készítünk belőle. Amikor megfőtt, hozzáadjuk a lecsót (nem kell az összes leve) és tovább főzzük, míg a paprika megpuhul benne.
Közben elkészítjük a tarhonyát. Egy edényben olajat hevítünk, megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt főzzük, míg meg nem puhul. Ha megpuhult, letakarva még pihentetjük kicsit.
Miután a pörkölt is és a tarhonya is kész, egy nagyobb edényben összekavarjuk jól és már készisvagyunk a tarhonyáshusival.:)

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Hisztikirálynő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött sült krumpli » Gyergyói rakott puliszka » Karfiolmuszaka » Bugaci sápatag
» Gomba mediterrán módra » Rakott tyúkmell » Slambuc » Töltött paprika sülfe-főve
» Sonkás-kolbászos tészta » Temesvári sertéskaraj... » Diétás székelygulyás » Rakott krumpli cukkinivel
» Rakott krumpli másképpen » Alföldi húsgombócleves » Kapor mártás » Szezámmagos csirkefalatok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.