Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyáshusi recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
hagyma
olaj
pirospaprika
bors

3 bögre tarhonya
1 ü. natúr lecsó

Elkészítés:
A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és a szokásos módon pörköltöt készítünk belőle. Amikor megfőtt, hozzáadjuk a lecsót (nem kell az összes leve) és tovább főzzük, míg a paprika megpuhul benne.
Közben elkészítjük a tarhonyát. Egy edényben olajat hevítünk, megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt főzzük, míg meg nem puhul. Ha megpuhult, letakarva még pihentetjük kicsit.
Miután a pörkölt is és a tarhonya is kész, egy nagyobb edényben összekavarjuk jól és már készisvagyunk a tarhonyáshusival.:)

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Hisztikirálynő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos újburgonya » Borsópörkölt húsgolyókkal » 10 perces kínai tészta » Kedvenc rakott krumplim
» Tejszínes-sonkás rakott penne » Pármay szelet variáció » Zöldséges rakott krumpli » Kefires lecsó
» Csirkeszárnyas egytál » Pozsonyi rizottó » Kolbászos rakott nokedli » Cukkinis-spárgás spagetti
» Ananászos-sonkás lencsetál » Atkins nyami 1 fázishoz » Cseh káposzta » Lecsó római tálban


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.