Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyáshusi recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
hagyma
olaj
pirospaprika
bors

3 bögre tarhonya
1 ü. natúr lecsó

Elkészítés:
A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és a szokásos módon pörköltöt készítünk belőle. Amikor megfőtt, hozzáadjuk a lecsót (nem kell az összes leve) és tovább főzzük, míg a paprika megpuhul benne.
Közben elkészítjük a tarhonyát. Egy edényben olajat hevítünk, megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt főzzük, míg meg nem puhul. Ha megpuhult, letakarva még pihentetjük kicsit.
Miután a pörkölt is és a tarhonya is kész, egy nagyobb edényben összekavarjuk jól és már készisvagyunk a tarhonyáshusival.:)

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Hisztikirálynő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Falusi rakott káposzta » Savanyú káposzta bulgurral » Sült zöldséges pulyka » Csőben sült töltött karfiol
» Kosari » Kusz-kuszos birka egytálétel » Kopetka » Moldvai újburgonya
» Káposztás kacsa » Mogyorós libamáj » Sült rizs » Gombatorta
» Brokkolis-sajtos sonka » Tojásos nokedli » Sült töltöttpaprika » Töltött túrópalacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.