Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos kocsonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kg sertéshús: köröm, farok, fül vegyesen
15-15 dkg fehér és sárgarépa
2 nagy fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
10 szem egész bors
4 szál (vagy 2-3 kávéskanál őrölt) tárkony
4 evőkanál reszelt torma
1 evőkanál tárkonyecet

Elkészítés:
Feltesszük a húst forrni s, amikor felforrt leszedjük a habját. Beletesszük a zöldségeket a lébe a fűszerekkel együtt. Amikor a zöldségek megfőttek, leszűrjük a levet. A kicsontozott húst tálkákba tesszük (zöldség is mehet mellé díszítésnek), s rámerjük a levet. Hűvös helyen dermesztjük.

Tanácsok:
Jön a tél, s az nem múlhat kocsonya nélkül. Legalábbis nálunk nem. :)


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halkocsonya másképp » Tárkonyos májragu » Tárkonyos krumpli leves 2 » Tárkonyos őzragu.
» Tárkonyos bárányragu leves » Tárkonyos gombaleves » Tárkonyos boszorkánysült » Zöldségkocsonya
» Tárkonyos-mogyorós csirke » Csirke tárkonyos mártásban » Tárkonyos csülökleves » Francia tárkonyos csirke
» Színes gyümölcskocsonya » Tárkonyos malacleves » Gyümölcs kocsonya » Tárkonyos tüdőleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.