Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos kocsonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kg sertéshús: köröm, farok, fül vegyesen
15-15 dkg fehér és sárgarépa
2 nagy fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
10 szem egész bors
4 szál (vagy 2-3 kávéskanál őrölt) tárkony
4 evőkanál reszelt torma
1 evőkanál tárkonyecet

Elkészítés:
Feltesszük a húst forrni s, amikor felforrt leszedjük a habját. Beletesszük a zöldségeket a lébe a fűszerekkel együtt. Amikor a zöldségek megfőttek, leszűrjük a levet. A kicsontozott húst tálkákba tesszük (zöldség is mehet mellé díszítésnek), s rámerjük a levet. Hűvös helyen dermesztjük.

Tanácsok:
Jön a tél, s az nem múlhat kocsonya nélkül. Legalábbis nálunk nem. :)


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bárányleves » Gyümölcs kocsonya » Tárkonyos boszorkánysült » Kocsonyás gyümölcsök
» Galyasági szegénykocsonya » Tárkonyos bableves » Tárkonyos mártás » Tárkonyos gombaleves
» Tárkonyos csirkeragu leves » Csirkekocsonya » Tejkocsonya » Szalonkocsonya
» Sonkakocsonya » Tárkonyos tüdőleves » Tárkonyos csirkeleves » Tárkonyos lucskoskáposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.