Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos muflon fokhagymás lebbenccsel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Muflon 0,20 dkg
Étolaj 0,5dl
Só izlés szerint
Tárkony 0,002dkg
Gyömbér 0,001dkg
Vöröshagyma 0,03dkg
Lebbencs tészta 0,15dkg
Tejszín 1dl
Szerecsendió 0,001dkg
Vaj 1dkg
Liszt 1kv.kanál

Elkészítés:
A megtisztított és legalább 24 óráig hideg vízben áztatott mufloncombot ceruzavastag csíkokra vágjuk. Az olajbaa a szeletekre vágott hagymát megpároljuk és ehhez adjuk a csíkokra vágott húst. Sózzuk, tárkonnyal megszórjuk és fedõ alatt készre pároljuk. Vajjal és a liszttel világos vajas rántást készítünk amit a tejszínnel fölengedünk, ízesítjük sóval és szerecsendióval (vékony, mártásszerûnek kell lenni). A lebbencstésztát kifõzzük, és ebbe forgatjuk bele .Tálaláskor a húst hintsük meg finomra vágott tárkonylevéllel.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos krumplileves » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás hústekercs » Tárkonyos borjúragu leves
» Fokhagymás-paprikás omlett » Fokhagymás tarja Update1 » Fokhagymás húsgolyók » Fokhagymás rántott hús
» Almás muffin(muflon) » Fokhagymás-mustáros tarja » Fokhagymás pácolt hús » Fokhagymás csirkeleves
» Fokhagymás rakott penne » Erdélyi tárkonyos tokány » Fokhagymás karaj » Fokhagymás tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.