Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos-tejföfös csirketokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg vagdalt csirkehús
1 fej hagyma
1 tojás sárgája
3 evőkanál liszt
2 dl tejföl

3 evőkanál összevagdalt tárkony
kevés olaj

Elkészítés:
A felaprított hagymát egy kevés olajon megpirítom, majd hozzáadom a vagdalt csirkehúst. Amikor megfehéregett, felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi. Amire az lefő róla, addigra a hús is megfő. Ekkor a húst kiveszem, majd a megmaradt lébe még öntök kb. 1 dl vizet. Egy kis tálkában összekeverem a tojás sárgáját a liszttel, tejföllel, tárkonnyal, majd lassan hozzáadom a léhez. Amikor besűrüsödik, visszateszem a húst.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös Csirketokány » Tejszínes csirketokány » Csirkemájas csirketokány » Tejfölös hús
» Fincsi csirke » Zöldcitromban pácolt lazac » Fokhagymáscsirke baconban » Mexikói csirkemell
» Spenótos csirkemell » Ropogós csülök Ancsi módra » Narancsos, gombás kacsa » Banánnal töltött jércemell
» Pannonhalmi legényfogó » Baconba göngyölt virsli » Hússzeletek sajt ágyon » Norina kedvence


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.