| Táska, vagy batyú, leves receptLevesek Hozzávalók: Liszt Tojás Hagyma Olaj Darált hus,vagy Pörkölt maradék Elkészítés: GÖRCSÖK KÉSZÍTÉSE Tojásos gyúrt tésztát készítek, kissé lágyat. Kinyújtom, kb, 4 ujjnyi széles 8 ujjnyi hosszú téglalap alakura vágom fel Ráhelyezem a tölteléket, felgöngyölöm, a szélét tojással lekenem, hogy főzés közben ne nyíljon ki. A végeit kissé meghúzgálva görcsbe kötöm Töltelék: egyszerű hagymás zsír, de lesütött darált hússal, vagy pörköltmaradékkal (egy nyers tojással elkeverve) sokkal finomabb. Nagyon laktatós levesbetétje egy zöldséglevesnek. Tanácsok: Képet találsz a naplómba. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: rolvisa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |