Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Táska, vagy batyú, leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Liszt
Tojás
Hagyma
Olaj
Darált hus,vagy
Pörkölt maradék

Elkészítés:
GÖRCSÖK KÉSZÍTÉSE
Tojásos gyúrt tésztát készítek, kissé lágyat. Kinyújtom, kb, 4 ujjnyi széles 8 ujjnyi hosszú téglalap alakura vágom fel
Ráhelyezem a tölteléket, felgöngyölöm, a szélét tojással lekenem, hogy főzés közben ne nyíljon ki. A végeit kissé meghúzgálva görcsbe kötöm
Töltelék: egyszerű hagymás zsír, de lesütött darált hússal, vagy pörköltmaradékkal (egy nyers tojással elkeverve) sokkal finomabb.
Nagyon laktatós levesbetétje egy zöldséglevesnek.

Tanácsok:
Képet találsz a naplómba.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: rolvisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszalt szilvaleves » Tejfölös libaaprólék-leves » Olasz gesztenyeleves » Hideg túróleves
» Ázsiai leves rizstésztával » Kapros uborkaleves » Mézes fehérrépaleves » Spanyol nyári leves
» Zellerkrémleves egyszerűen » Tárkonyos bárányragu leves » Sajtos-sonkás gombaleves » Karfiolos csirkeleves
» Szíve-Nyelve Leves » Kókuszleves » Kertifőzelék leves » Resztelt májleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.