Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi zöldségragu bográcsban recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 fej vöröshagyma
20 dkg sárgarépa
15 dkg petrezselyemgyökér
20 dkg karfiol
10 dkg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöldje
2 doboz vagdalthús konzerv
10 dkg vaj vagy olaj
1 mokkáskanálnyi őrölt bors
15 dkg paradicsom

Elkészítés:
A bográcsban az olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát, petrezselymet, zöldborsót. Sózzuk, 15 percig együtt pároljuk. Ekkor beletesszük a rózsáira szedett karfiolt, a cikkekre vágott paradicsomot, végül a kockára vágott vagdalthúst.

Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel és felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Ha már a karfiol is megpuhult, levesszük a tűzről és tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gulyásleves bográcsban » Vadraguleves bográcsban » Tavaszi túró » Lebbencsleves bográcsban.
» Tavaszi leves Mo-No módra » Sörgulyás bográcsban » Tavaszi karalábé saláta. » Tavaszi csirke körtével
» Joghurtos tavaszi saláta » Tavaszi saláta 2. » Kukoricás tavaszi saláta » Halpaprikás bográcsban
» Tavaszi omlett » Tavaszi zöldfűszeres leves » Gombapaprikás bográcsban » Burgonyaleves bográcsban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.