Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös borsós csirkeragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
70 dkg csirkecomb (csontozott)
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
40 dkg zöldborsó
1 dl főzőtejszín
3 evőkanál tejföl
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors

Elkészítés:
A csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatosan kevergetjük 1 percig, majd felöntjük a tejjel és csomómentesre keverjük. Ezt követően beletesszük a húsokat és fűszerezzük, majd felöntjük egy kevés vízzel, 0,5 dl elég. Hozzáadjuk a zöldborsót és lassú tűzön megfőzzük, mielőtt elkészül, a tejfölt is hozzákeverjük és már fogyaszthatjuk is. Burgonyát vagy rizst tálalunk mellé.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-pudingos sütemény » Zöldborsós karajszeletek » Sajtos tejfölös csirke » Zöldborsós tészta
» Tejfölös-sajtos karfiol » Tejfölös sertésraguleves » Tárkonyos csirkeragu leves » Baconos zöldborsós tészta
» Tejfölös-paprikás cukkini » Tejfölös diós kevert » Tejfölös zöldbab leves » Ketchup-os zöldborsos husi
» Sajtos tejfölös cékla » Tejfölös aprópecsenye » Zöldborsós tokány » Tejfölös rétes


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.