Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-mustáros sertésraguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50dkg.sertéscomb
4 e.k. olaj
1fej vöröshagyma
2 e.k.ételízesítő
1 e.k.mustár
1,5 e.k.liszt
1,5dl. tejföl
10dkg. zöldborsó
1szál fehérrépa
2szál sárgarépa
1db. citrom
1 cs.petrezselyem

Elkészítés:
Megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítjuk.Megszórjuk az ételízesítővel, ezután beletesszük az apró kockára vágott répát, gyökeret és a zöldborsót.1.2liter vizet öntünk hozzá,majd lassú tűzön puhára főzzük.Tejfölös habarással sűrítjük, és mustárral, citromlével és petrezselyemmel ízesítjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PAGI62


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-mustáros cukkini » Tejfölös sertésraguleves » Tojáslikőr házilag » Moldvai gulyás
» Reszelt leves » Káposztaleves » Újhagymakrémleves » Diétás Shrek koktél
» Alföldi pulykaraguleves » Leves gombaporból » Meggyleves X. » Aranyló tyúkhúsleves
» Csirkejava leves » Édes kölesfelfújt » Tavaszi csalánleves » Savanyú pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.