Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg ponty
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 kiskanál liszt
1 fej vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A megtisztított halat besózzuk.Zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.Megszórjuk az apróra vágott hagymával,paprikával meghintjük,kevés vizet adunk hozzá és fóliával letakarva a tűzhelyen forraljuk.Utánna forró sütőben tesszük ahol 15 percig sütjük.A tejfölt elkeverjük a liszttel,a pontyra öntjük és ezzel is egyszer felforraljuk.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csirkecombok » Tejfölös gombás csirkecomb » Tejfölös almaleves » Tejfölös karalábé leves
» Tejfölös zöldségleves » Poharas tejfölös » Tejfölös diós » Szőlős ponty
» Ponty oroszosan » Tejfölös-pudingos sütemény » Tejfölös-sajtos kelbimbó » Tejfölös tojáspörkölt
» Tejfölös márványsajt » Sajtos tejfölös csirke » Tejfölös csirkepaprikás » Galyasági gomba tejfölösen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.