Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg ponty
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 kiskanál liszt
1 fej vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A megtisztított halat besózzuk.Zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.Megszórjuk az apróra vágott hagymával,paprikával meghintjük,kevés vizet adunk hozzá és fóliával letakarva a tűzhelyen forraljuk.Utánna forró sütőben tesszük ahol 15 percig sütjük.A tejfölt elkeverjük a liszttel,a pontyra öntjük és ezzel is egyszer felforraljuk.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-gombás ponty » Tejfölös süti( Kráter) » Tejfölös karalábé leves » Tejfölös borsós csirkeragu
» Tejfölös-almás kocka » Ponty oroszosan » Dorozsmai molnár ponty » Tejfölös karalábéleves
» Tejfölös kekszcsoda » Tejfölös zöldbab pörkölt » Tejfölös pikáns csirkecomb » Húsos-tejfölös tészta
» Pörkölt Ponty » Tejfölös Gyümölcssaláta. » Tejfölös rétes » Fokhagymás tejfölös kifli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.