Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg ponty
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 kiskanál liszt
1 fej vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A megtisztított halat besózzuk.Zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.Megszórjuk az apróra vágott hagymával,paprikával meghintjük,kevés vizet adunk hozzá és fóliával letakarva a tűzhelyen forraljuk.Utánna forró sütőben tesszük ahol 15 percig sütjük.A tejfölt elkeverjük a liszttel,a pontyra öntjük és ezzel is egyszer felforraljuk.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejfölös hús » Diós, tejfölös szelet » Tejfölös zöldbab pörkölt » Ponty oroszosan
» Tejfölös kekszcsoda » Tejfölös lepény » Tejfölös, kapros hús » Tejfölös túrókocka
» Tejfölös-sajtos karfiol » Sajtos, tejfölös pogácsa » Ponty vörösborban » Citromos-tejfölös csirke
» Vörösboros pontyfilé » Tejfölös uborkasaláta » Ponty zöldséggel » Tejfölös-gombás ponty


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.