Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-sajtos karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 karfiol
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 tojás

bors
vaj

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és kevés sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd kivajazott jénai edénybe tesszük. A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tojással, és hozzákeverjük a borsos tejfölhöz, ezt ráöntjük a karfiolra, majd előmelegített sütőben rózsaszínesre sütjük.

Tanácsok:
Ha füstölt sajtot is keverünk bele, még finomabb.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vega rakott karfiol » Gomba karfiollal » Csőben sült sonkás karfiol » Karfiolos-csirkés egytál
» Csőben sült karfiol » Sült karfiol sajtmártással » Babos rakottkarfiol » Tejszínes-gombás karfiol
» Karfiolos puffancs » Túrós rakott karfiol » Narancsos karfiolsaláta » Karfiolkrémleves
» Szalonnás karfiol » Rakott karfiol diétázóknak » Karfiol krokett » Anna Rakott karfiolja


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.