Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes csirke csoda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
pár db csirke mell filézve
pár db csirke comb filézve
1 doboz főző tejszín
30dkg sajt, többféle is lehet
pici olaj,só,bors,liszt,3-4 tojás

Elkészítés:
A filézett cs. mellet és a cs.combot megmosás után sózzuk,a felvert tojásba egyenként belemártogatjuk,ezután a lisztbe forgatjuk.Ismételjük meg ezt 2x egymás után.így nagyobb lesz a bundája. sorba lerakjuk tűzálló tálba,vagy kiolajozott tepsibe.ha kész egy kis borssal megszórhatjuk.Ezt az egészet leöntjük a főzőtejszínnel,majd a reszelt sajttal az egészet megszórjuk. előmelegített sütőbe rakjuk,kb. 30-40perc alatt megsütjük, amíg nem sül rá a sajt.Sütés közben pici vízet is önthetünk alá,és néha szúrkáljuk meg a húst.ne süssük nagy lángom mert gyorsan ráég a sajt,a hús pedig nyers marad!M INDENKINEK JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!

Tanácsok:
sütésnél a húsról megkell győzödni,hogy nem maradt -e nyers? Sütési fok megválasztása

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: eper2005


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamella mouse csoda » Rakott, bundás csirkecomb » Sajtos tejszínes csirke » Rakott csirke juhtúróval
» Füstölt sajtos csirkemell » Triplán fűszeres csirke » Rozmaringos csirkecomb » Mexikó csirkesaláta
» Csirke édesköménygumóval » Hawaii csirkemell filé » Gombás rakott csirke » Csirke vajas tésztában
» Azték csirkefalatok » Currys csirke Maris modra » Kapribogyós csirkemell » Vajas-barackos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.