Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines-gombás borsostokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 dl.tejszín
1 p.tejföl
1/2kg.csirkemell
petrezselyem
sok fokhagyma
só,bors.delikát
egy doboz gomba
kevés olaj
egy kanál liszt

Elkészítés:
Egy kevés olajat felhevitünk beletesszük a fokhagymát,megpiritjuk,majd ráöntjük a pici kockákra vágott csirkemellet.Felöntjük vizzel s lassú tüzőn megfőzzük!Közben a gombát levére sütjük hozzá tesszük a petrezselyemzöldet,majd a húshoz öntjük a együtt főzzük tovább!!A tejszint,tejfölt,lisztet csomómentesre keverjük,mikor felforr s megpuhult a húsi habverővel hozzákeverjük!!Én nokedlival,vagy szarvacska tésztával imádom egy fehérje bomba!4

Tanácsok:
Ha túl kevés a lé s sok a liszt nagyon sűrű lesz,inkább többször ránsd be előszőr!!Csak feltezsed s magátol megföl nem pepecses!!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: davider


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás szósz » Tejszínes-gombás karfiol » Borsostokány » Tejszínes-gombás penne
» Tejszínes-gombás csőtészta » Rakott kumliiiiiiiii » Spanyolos tarja » Tőltőtt burgonya
» Rakott hús 4 személyre » Mézes-citromos csirke » Varsói saslik » Csirke zöldségmártással
» Nyúl sűtőzacskóban » Csirkehúsos sonkás tekercs » Töltött csirke olaszosan » Csirkecombok hagymaágyon


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.