Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines-gombás borsostokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 dl.tejszín
1 p.tejföl
1/2kg.csirkemell
petrezselyem
sok fokhagyma
só,bors.delikát
egy doboz gomba
kevés olaj
egy kanál liszt

Elkészítés:
Egy kevés olajat felhevitünk beletesszük a fokhagymát,megpiritjuk,majd ráöntjük a pici kockákra vágott csirkemellet.Felöntjük vizzel s lassú tüzőn megfőzzük!Közben a gombát levére sütjük hozzá tesszük a petrezselyemzöldet,majd a húshoz öntjük a együtt főzzük tovább!!A tejszint,tejfölt,lisztet csomómentesre keverjük,mikor felforr s megpuhult a húsi habverővel hozzákeverjük!!Én nokedlival,vagy szarvacska tésztával imádom egy fehérje bomba!4

Tanácsok:
Ha túl kevés a lé s sok a liszt nagyon sűrű lesz,inkább többször ránsd be előszőr!!Csak feltezsed s magátol megföl nem pepecses!!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: davider


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsostokány » Tejszínes-gombás szósz » Tejszínes-gombás penne » Tejszínes-gombás karfiol
» Tejszínes-gombás csőtészta » Tőltőtt burgonya » Húsos derelye » Emeletes hús
» Fasírt másképpen » Olaszos csirke » Francia tárkonyos csirke » Töltöttkáposzta másképpen
» Marinált csirkecombok » Almás-citromos pulykamell » Csőben sült milánói penne » Spanyolos tarja


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.