Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-gombás csirke serpenyőben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 közepes méretű csirkemell,
30 dkg gomba,
1 evőkanál liszt vagy 1 teáskanál étkezési keményítő,
2 dl tejszín,
1 evőkanál tárkony,
5 dkg vaj,
só,
bors.

Elkészítés:
Tisztítsd meg és vágd vékony szeletekre a gombát.
A csirkemellet vagdosd vékonyabb csíkokra, sózd, borsozd, majd szórd meg a liszttel.
Vedd elő a serpenyőt, és az olvasztott vajon pirítsd meg hirtelen a csirkefalatokat.
Ha kész, add hozzá a gombát, és pirítsd őket együtt pár percig.
Vigyázz, ne hagyd, hogy a gomba levet eresszen, még előtte öntsd fel az egészet a tejszínnel. Forrald fel, és rotyogtasd, míg be nem sűrűsödik.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés zöldségtál » Kakukkfüves csirkemell » Baconos csirkemell » Csirkemell sonka másként
» Kentucky csirkeszárny » Túrós csirkefasírt » Csípős csirkeragu » Cukkinis csirkerakottas
» Provanszi csirke » Ázsiai csirke saláta » Hamis rántott csirkecombok » Szegfűszeges csirkemell
» Répás, töltött csirkecomb » Rakott csirkepaprikás » Sült csirke másképp » Csirkemell zöldségágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.