Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes gombaszósz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg apró szemű csiperkegomba
3 szál újhagyma
másfél deciliter tejszín

darált bors
2 csapott evőkanál liszt
1 evőkanál vaj.

Elkészítés:
Forrósítsuk fel a vajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a felkarikázott újhagymát, majd pároljuk pár percig.
Adjuk hozzá a négybe vágott gombafejeket, fűszerezzük darált borssal, ízesítsük sóval.
Közepes lángon addig pároljuk, míg a gomba a saját párolólevét el nem párologta. Szórjuk meg a liszttel, keverjük jól össze, majd öntsük hozzá a tejszínt. Keverjük simára, és jól forraljuk ki.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines gombás » Tejszínes alagút » Gombaszószos szelet » Sajtos tejszínes csirke
» Tejszínes túrótorta!! » Tejszínes karalábéleves » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes-túrós sütemény
» Tejszínes csirkemellfilé » Rakott tejszínes tészta » Tejszínes mézes minikrémes » Tejszínes-csokis piskóta
» Cukkinis-tejszínes ragu » Gombás-tejszínes szendvics » Tejszínes-sonkás tészta » Tejszínes pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.