Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes gombaszósz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg apró szemű csiperkegomba
3 szál újhagyma
másfél deciliter tejszín

darált bors
2 csapott evőkanál liszt
1 evőkanál vaj.

Elkészítés:
Forrósítsuk fel a vajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a felkarikázott újhagymát, majd pároljuk pár percig.
Adjuk hozzá a négybe vágott gombafejeket, fűszerezzük darált borssal, ízesítsük sóval.
Közepes lángon addig pároljuk, míg a gomba a saját párolólevét el nem párologta. Szórjuk meg a liszttel, keverjük jól össze, majd öntsük hozzá a tejszínt. Keverjük simára, és jól forraljuk ki.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes metélt » Tejszínes fokhagymamártás » Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes kukorica leves
» Tejszínes sárgadinnyeleves » Tejszines mézes krémes » Tejszínes lencsekrémleves » Almás-tejszínes csirkemell
» Sütőtökös tejszínes csirke » Tejszínes eperkrém-leves » Tejszínes meggyleves » Tejszínes sült halfilé
» Tejszínes barackfagyi » Tejszínes hagymaleves » Tejszínes pulyka fasírt » Mazsolás-tejszínes harcsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.