Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg tengeri halfilé
# 1 fej hagyma,
# 1,5 dl tejszín,

# néhány tárkonylevél,
# citromlé,
# light margarin,
# só

Elkészítés:
A halfilét csíkokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk. Megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halcsíkokat. Sóval, fűszerezzük. Ha megpuhult, felöntjük a tejszínnel. Frissen vágott tárkonylevelekkel fűszerezzük és összeforraljuk.
gerslivel tálalom


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes almatorta » Tejszínes hús » Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes-zöldséges tészta
» Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes gesztenyetorta » Tejszínes krumpli » Tejszínes sajtos csirke
» Tejszínes lúdláb torta » Tejszínes-sajtos pecsenye » Tejszínes körteleves » Tejszínes süllő
» Tejszínes pulyka fasírt » Mézes - tejszínes torta » Tejszínes Csokitorta » Tejszínes hús Kati módra


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.