Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg tengeri halfilé
# 1 fej hagyma,
# 1,5 dl tejszín,

# néhány tárkonylevél,
# citromlé,
# light margarin,
# só

Elkészítés:
A halfilét csíkokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk. Megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halcsíkokat. Sóval, fűszerezzük. Ha megpuhult, felöntjük a tejszínnel. Frissen vágott tárkonylevelekkel fűszerezzük és összeforraljuk.
gerslivel tálalom


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-sonkás spagetti » Különleges halragú » Kapros-tejszínes csirke » Tejszínes pulykaragu
» Tejszínes krumpli » Sajtos-tejszínes kotlett » Tejszínes batátaleves » Tejszínes zöldséges hús :)
» Tejszínes karalábéleves » Tejszínes, kapros csirke » Tejszínes gombás teszta » Tejszínes gombaszószom
» Tejszínes fokhagymamártás » Tejszínes kocka » Tejszínes halas tészta » Tejszínes csirke gazdagon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.