Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes, krémsajtos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 egész csirkemell, kockára vagy csíkokra vágva
Főzőtejszín 0,5l
Krémsajt 25 dkg

Bors
Bazsalikom
Őrölt kömény
Étolaj

Elkészítés:
A kockára vagy csíkokra vágott csirkemellet olajon
megpirítom. Megsózom, borsozom, kis fűszerköményt adok hozzá, ízlés szerint kevés bazsalikomot (ha van friss akkor azt, ha nincs, akkor szárított is jó ), majd hozzáöntöm a főzőtejszínt, meg a krémsajtot és jól elkeverem.
A tűzre visszatéve átforralom, majd kifőtt tésztával, nokedlivel, esetleg hasábbal tálalom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: steinné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sajtkrémleves » Csirkemell karfiolbundában » Rakott csirkemell » Cordon bleu csirkemell
» Csirkemell barackosan » Hawai csirkemell » Szalonnás csirkemellsült » Tejszínes toffee-muffin
» Sajtpaplanos csirkemell » Tejszínes gombócleves » Csokis-Tejszínes süti » Tejszínes-zöldséges tészta
» Alufóliás csirkemell » Áfonyalekváros csirkemell » Citromszószos csirkemell » Krémsajtos eperparfé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.