Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-mustáros -uborkás csírke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagyobb csirkemellfilé
1 közepes fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
1 kisebb csokor petrezselyem
4-5 ecetes uborka (közepes méretű)

bors
ketchup
mustár
4 dl habtejszín

Elkészítés:
Pici olajon az aprított hagymát megdinsztelem, majd mehet rá a csíkokra vágott csirkemell, amit sózok, borsozok. Amikor a hús elfőtte a levét és szép barnás, ráöntöm a tejszínt, és kezdődhet az ízesítés. Ketchupból csak annyit szoktam tenni, hogy a tejszín fehér színét egy kicsit feldobjam, majd jöhet a mustár, abból viszont annyit, hogy jól kiérződjön az íze. Rányomom a fokhagymát, és végül a felkarikázott uborkát teszem bele. Összerottyantom, és a legvégén jöhet az aprított petrezselyem. Ha esetleg még elbír egy kis sót, pici ételízesítőt szoktam bele tenni. Én személy szerint penne tésztával szoktam tálalni, és a családom imádja.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj pástétom » Csirkemellfilé sonkában » Chilis-szójás csirkemell » Tejfölös csirkemell
» Csirke indiai módon » Gombás, csirkés lasagne » Csirkés, zöldséges saláta » Ínyenc sajtos csirke
» Bolgár zöldbabos csirke » Csirke- ragu leves » Szabolcsi csirkemell » Finom csirkemell
» Parmezános csirkemell » Fűszeres csirke » Nyári tepsis csirkemell » Erdéicsírke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.